Esittely

TOIMINTA-AJATUS

Haluamme tarjota yksityisille asiakkaille laadukkaita hevosten puolihoitopalveluita karsinassa tai pihatossa. Asiakkaamme saavat itse räätälöidä haluamansa hoitopaketin tarpeidensa mukaan. Maksat siis vain niistä palveluista, jotka tarvitset! 

Me hoidamme päivittäin:

- hevosten heinäruokinnan 4 x päivässä (iltaheinät valmiiksi pussissa)

- väkirehuruokinnan 2-3 kertaa päivässä

- hevosten tarhauksen ja loimituksen/suojituksen (8-10 tuntia päivässä kelin mukaan)

- Karsinoiden siivouksen arkipäivisin ja asiakkaan niin halutessa myös viikonloppuisin lisämaksusta.

Asiakas hoitaa itse:

- Hevosen iltaruokinnan: heinät valmiiksi pusseissa ja väkirehut valmiina sankoissa.  Iltaruokinta suoritetaan joka ilta itse tai vaihtoehtoisesti muiden asiakkaiden kanssa vuorotellen.

- Viikonloppuisin karsinat ja ulkoilutarhat siivotaan itse, ellei sitä osta lisäpalveluna. 

- Viikonloppuisin hevosen iltaheinäannos pussitetaan ja väkirehut laitetaan valmiiksi sankkoon, ellei sitä osta lisäpalveluna.

 

TALLITILAT

Betonirunkoisessa tallissamme on 23 karsinapaikkaa, pesupaikka lämpimällä vedellä, loimien kuivatushuone (jossa oma teline jokaiselle), lukittavat varustehuoneet (joissa jokaiselle hevoselle oma varustekaappi), rehula, sosiaalitilat sekä wc. Hevosille on myös lihashuoltoon tarjolla IR-solarium.

ratsastusalueet

RATSASTUSALUEET

Maneesimme on kooltaan 21x50 m ja kuitu/siltti/kumirouhepohja on asiantuntijoiden suunnittelema ja valmentajien kehuma. Asiakkaidemme käytössä on myös maneesin kahviotilat ja yläkerta. Valaistu ulkokenttämme on kooltaan 62x32 m. Lanaamme ja huollamme maneesin ja kentän pohjia säännöllisesti, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme miellyttävät puitteet harrastamiseen. Tallimme sijaitsee hiekkakankaalla, joten loistavat, kymmenien kilometrien mittaiset maastoreitit ovat aivan käden ulottuvilla.

TARHAT

Tarhamme ovat ojitettuja ja hiekkapohjaisia. Uusimme pintamateriaalia säännöllisesti tarpeen mukaan. Aidat on lanka- ja lautatarhoja. Tarhaamme hevoset päivittäin asiakkaiden toiveiden mukaisesti yksin, pareittain tai isommassa porukassa. Hevosille tarjotaan vettä ulos ympäri vuoden. Asiakkaamme saavat valita joko kokopäivä- tai puolipäivätarhauksen, suojien laiton ja lisäloimituksen ulos niin halutessaan.
equidomi yksityistalli Joensuu
Tarjoamme laadukkaita hevosten hoitopalveluita ammattitaidolla.
VARAUS
Maneesin varauskalenteri
Mainostoimisto Ideaomena
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram