PIHATTO

Tilallemme on valmistunut uusi pihatto vuonna 2017. Aktiivipihatossa hevoset elävät lajityypilliseen tapaansa laumoissa, jossa ne saavat vapaasti liikkua sisä- ja ulkotilojen välillä.  Pihatossa on kaksi tilavaa, valaistua makuuhallia (yksi per lauma) tuulikaapeilla. Makuuhallista pääsee suoraan tilavalle, pääosin hiekkapohjaiselle ulkoilualueelle. Vesi tulee automaattikupeista ja ulkoilualueelle on heinäkatokset. Toinen pihaton lauma saa heinän vapaasti slow feeding verkosta ja toinen lauma (dieettiporukka) saa heinät vähintään 4 x vrk (ajastimella yksi annos yöllä).  Väkirehut annetaan päivittäin. Ajatuksena on, että makuu, ruoka- ja juomapaikat olisivat kaikki erillään, jotta hevoset saisivat mahdollisimman paljon luonnonmukaista liikuntaa.

Makuuhallien yhteydessä on tilavat ja lämpimät huoltotilat hevosille. Pihatossa on omat varuste- ja kuivaushuoneet, pesupaikka, sekä neljä sisäkarsinaa.

Pihatossa hoidamme päivittäin:

- Hevosten ruokinnan.

- Loimien tarkistuksen ja vaihdon tarvittaessa.

- Ulkoilualueiden ja makuuhallin siivouksen. Makuuhallissa on kestokuivikepohja, joka tyhjennetään 1-2 kertaa vuodessa.

- Tarpeen mukaan lisämaksusta myös muut hoitotoimenpiteet ja liikutuspalvelut.

 

Pihattoon otamme laumaelämään tottuneita/sopeutuvia tammoja ja ruunia.

 

Pihatto -jos hevonen saisi valita!

Kattotuolit nousivat vauhdilla! Kuva lokakuulta 2016.
Makuuhallin oviliuskat todettu harmittomiksi! :)
equidomi yksityistalli Joensuu
Tarjoamme laadukkaita hevosten hoitopalveluita ammattitaidolla.
VARAUS
Maneesin varauskalenteri
Mainostoimisto Ideaomena
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram